بسم الله الرّحمن الرّحیم

"بهانه های تنبلی و فسق و فجور"(1):
یکی از عوامل تنبلی و فسق و فجور لقمه حرامست.
لقمه حرام فهم انسان را از کار می اندازد و عقاید حقیقی را از انسان خواهد گرفت.
... و کسانی که مقابل امام حسین علیه السلام، امام زمانشان ایستادند و امامشان را با بی رحمی به شهادت رساندند شکمهایشان از مال حرام پر شده بود.
آری لقمه حرام راه آسمان را بر انسان خواهد بست و باعث می گردد که انسان طبیعی ترین مسائل را انکار نماید. زیرا چشمان دلش را کور می کند و خیالش آلوده می گردد.
...و اگر پدر و مادر لقمه حرام سر سفره دل و زندگی فرزندان دلبند خویش بگذارند. کار بر جامعه سخت خواهد شد. زیرا زمانی که به جای بنزین در هواپیما گازوئیل ریخته شود به هیچ وجه قادر به پرواز نخواهد بود هر چند که ظاهر هواپیما را زیبا کنند عملا کارائی ندارد. و حال اینکه اگر غذا و لقمه حرام در شکم انسان برود این جاست که هیچ کاری از دست هیچ روانشناس و عالم ربانی بر نخواهد آمد. به عبارتی خانه از پای بست ویران خواهد شد. لقمه حرام انسان را بی عاطفه می کند دنیا و آخرت را انسان خواهد گرفت.
...و کسی که قصد دارد رشد معنوی بنماید با ابتدا لقمه اش را اصلاح کند و مراقب باشد لقمه حرام سر سفره دل و زندگی خود و عزیزانش نگذارد. زیرا لقمه باید حلال و طیب و زیبا باشد. لذا باید سال خمسی مان را مشخص نمائیم. زکات مسلمان را در صورت تعلق گرفتن ذکات به مامان بپردازیم و احیانا اگر واجب الحج هستیم حج واجب خویش را به جای آوریم.
آری باید لقمه حلال خورد چون این لقمه چه حلال چه حرام به روح تبدیل می شود. به افکارما مبدل می گردند. لذا اگر لقمه حرام سر سفره مان بیاید خیالات حرام و باطل و منفی بسراغمان خواهند آمد.
...و دیگر از بهانه های تنبلی داشتن دنیاست. زیرا دنیا برای خیلی از انسانها آفت شده است. لذا پولدار و ثروتمند بودن، زیبا و خوشگل هیکل بودن و...ه مه و همه بهانه برای تنبلی و فسق و فجور شده است .
ادامه دارد ...
به قلم مدیر هیئت بی بی رقیه سلام الله علیها خرم آباد، سیده طاهره حسینی خرم آبادی